FRANK ACKE

ZIJN ONZE WOONZORGCENTRA GETROFFEN DOOR CORONA?

14/04/2020 - 11:06

De Belgische woonzorgcentra (WZC) zijn de voorbije weken bijzonder hard getroffen door het coronavirus. En uiteraard heerst er ongerustheid over hoe het met onze eigen dierbare ouderen in Wevelgem is gesteld. Wat dat betreft is er goed nieuws: op vandaag is de situatie in onze openbare woonzorgcentra Elckerlyc (Wevelgem) en het Gulle Heem (Gullegem) onder controle!

Lees meer

Nudge nudge, wink wink...

10/02/2017 - 14:39

Kevin Defieuw en Frank Acke gaan 'nudgen'. Hebben ze te veel naar Monty Python gekeken, of is er meer aan de hand...?

Lees meer

Een warm, sociaal en gezond Wevelgem in 2017!

een frisse senior

07/01/2017 - 14:19

Wat zal ons 2017 brengen? Als OCMW-voorzitter en schepen van sociale zaken en gezondheid wil ik graag een warm, sociaal en gezond 2017. We willen ons daar volop voor inzetten, en we hebben al een hele reeks maatregelen en initiatieven klaar...

Lees meer
Abonneren op FRANK ACKE

Frank Acke

Voorzitter Bijzonder Comité Sociale Dienst (OCMW)

(Momenteel verhinderd.)

  • Welzijnsbeleid en Sociale Zaken
  • Personeel en Organisatie
  • Sociale economie en tewerkstelling
  • Welzijn op het werk

Waar sta ik voor?

Als OCMW-voorzitter (Bijzonder Comité Sociale Dienst) zet ik mij in voor kwaliteitsvolle zorg en sociale dienstverlening, samen met een gemotiveerde ploeg die iedere dag het beste van zichzelf geeft. We doen dit vanuit de overtuiging dat we mensen kunnen helpen en aan boord houden. Ik geloof dat we solidair moeten zijn met wie het wat minder heeft. In onze straat, buurt, wijk of vereniging kunnen wij daarvoor aandacht hebben en het verschil maken. Zo timmeren wij samen aan een warm, zorgzaam en solidair Wevelgem. Met overtuiging en vastberadenheid, voor iedereen die in onze gemeente woont en zich aangesproken voelt.

Volg me op Facebook.

Heb je een vraag voor Frank?

Neem hier contact met hem op.