KEVIN DEFIEUW

KEVIN DEFIEUW

200 x JA = ❤

200 x JA = ❤

200 x JA = ❤

13/09/2020 - 12:58

De verjaardag van een eeuweling, de eerste 100 dagen van een nieuwe uitdaging of 100 uren voor de start van een evenement. 100! Het is en blijft een getal dat tot de verbeelding spreekt. Een bijzondere kaap die ik intussen zelf ook heb bereikt, want twee dagen geleden mocht ik mijn 100ste huwelijk (gelukkig als schepen van burgerzaken☺) inzegenen.

Lees meer
De Toekomst

De Toekomst

De Toekomst

31/08/2018 - 10:11

Nadat de kinderen (en de ouders) ‘hopelijk’ een nachtje doorgeslapen hebben, gaat de wekker af. In het beste geval weliswaar. Meestal zorgt één van de kinderen voor de gekende wake-up call. Vlug het warme bed uit. Mama of papa stormt de trap af om het eerste melkflesje klaar te maken, terwijl de ander de douchecabine met de kinderen mag delen om toch nog wat tijd te winnen.

Lees meer

DO I STILL LOVE HER? - PART 2

Foto: EVR

15/12/2017 - 18:12

Vorig jaar heb ik mezelf de vraag gesteld: hou ik nog van haar? Voor alle duidelijkheid: ik had het niet over Eefje, mijn echtgenote. Wel over mijn functie als schepen. En het antwoord was volmondig ‘ja’. Ik heb me toen ook een aantal zaken voorgenomen. Dingen die ik wilde realiseren. We zijn nu een jaar later - mijn tweede jaar als schepen. De vraag blijft dezelfde: hou ik er nog van?

Lees meer
GUMO, de nieuwe vereniging van bedrijven op Gullegem-Moorsele.

GUMO, de nieuwe bedrijventerreinenvereniging.

09/05/2017 - 22:45

Gullegem-Moorsele is een zone voor lokale bedrijven. Nu hebben die zich op het bedrijventerrein verenigd onder de noemer GUMO.

Lees meer
Wouter Beke als fundraiser

Wouter Beke als fundraiser

CD&V-voorzitter Wouter Beke

28/04/2017 - 17:33

Ik speelde al een tijdje met het idee een avond te organiseren. Een fundraiser, want ik wil iets realiseren, en het zal een beetje geld kosten. Eergisteren was het zover. Een kleine 200 man, en ik heb zelfs nationaal CD&V-voorzitter Wouter Beke en gouverneur van de Nationale Bank Jan Smedts voor mijn kar kunnen spannen. Het is een steun waar ik dankbaar om ben, want het gaat om een initiatief dat me na aan het hart ligt...

Lees meer
Abonneren op KEVIN DEFIEUW

Kevin Defieuw

Schepen van

  • Economie & Industrie
  • Burgerlijke Stand, Bevolking en Begraafplaatsen
  • Lokaal Mondiaal Beleid
  • Administratieve vereenvoudiging, Digitalisering & Innovatie
  • Kunstenbeleid & Kunstonderwijs

Waar sta ik voor?

Als jonge kerel is het Wevelgemse verenigingsleven mijn tweede thuis. De koe bij de horens vatten en initiatief nemen zit er dan ook ingebakken. Door mijn politiek engagement krijg ik de kans om zaken structureel aan te pakken. Zo wil ik me, elke dag opnieuw, inzetten voor een Wevelgem dat leeft!

Volg me op Facebook.

Heb je een vraag voor Kevin?

Neem hier contact met hem op.