KEVIN DEFIEUW

KLAAR VOOR DE VOLGENDE DRIE JAAR

KLAAR VOOR DE VOLGENDE DRIE JAAR

02/02/2022 - 22:47

Na drie jaar in deze legislatuur hebben we al veel van onze plannen kunnen verwezenlijken. En er liggen er nog veel op de plank!

Lees meer

HERDENKEN

HERDENKEN

25/10/2020 - 12:52

Met de intrede van de herfst is ook Allerheiligen nabij. De dag waarop we naar de begraafplaatsen trekken om ons overleden familielid of een vriend of vriendin te herdenken. Ook al is de gedachte aan een overleden geliefde kil, vaak staat deze periode symbool voor een warme sfeer. Een tijd waarin mensen samen herinneringen ophalen bij een stukje taart of een goed glas wijn. Gezelligheid en samenzijn als medicijn voor het niet meer zijn... Net als zoveel zaken zal de allerheiligenperiode dit jaar anders worden.

Lees meer

200 x JA = ❤

200 x JA = ❤

13/09/2020 - 12:58

De verjaardag van een eeuweling, de eerste 100 dagen van een nieuwe uitdaging of 100 uren voor de start van een evenement. 100! Het is en blijft een getal dat tot de verbeelding spreekt. Een bijzondere kaap die ik intussen zelf ook heb bereikt, want twee dagen geleden mocht ik mijn 100ste huwelijk (gelukkig als schepen van burgerzaken☺) inzegenen.

Lees meer

De Toekomst

De Toekomst

31/08/2018 - 10:11

Nadat de kinderen (en de ouders) ‘hopelijk’ een nachtje doorgeslapen hebben, gaat de wekker af. In het beste geval weliswaar. Meestal zorgt één van de kinderen voor de gekende wake-up call. Vlug het warme bed uit. Mama of papa stormt de trap af om het eerste melkflesje klaar te maken, terwijl de ander de douchecabine met de kinderen mag delen om toch nog wat tijd te winnen.

Lees meer

DO I STILL LOVE HER? - PART 2

Foto: EVR

15/12/2017 - 18:12

Vorig jaar heb ik mezelf de vraag gesteld: hou ik nog van haar? Voor alle duidelijkheid: ik had het niet over Eefje, mijn echtgenote. Wel over mijn functie als schepen. En het antwoord was volmondig ‘ja’. Ik heb me toen ook een aantal zaken voorgenomen. Dingen die ik wilde realiseren. We zijn nu een jaar later - mijn tweede jaar als schepen. De vraag blijft dezelfde: hou ik er nog van?

Lees meer
Abonneren op KEVIN DEFIEUW

Kevin Defieuw

Schepen van

  • Economie & Industrie
  • Burgerlijke Stand, Bevolking en Begraafplaatsen
  • Personeel en organisatie
  • Administratieve vereenvoudiging, Digitalisering & Innovatie
  • Kunstenbeleid & Kunstonderwijs

Waar sta ik voor?

Als jonge kerel is het Wevelgemse verenigingsleven mijn tweede thuis. De koe bij de horens vatten en initiatief nemen zit er dan ook ingebakken. Door mijn politiek engagement krijg ik de kans om zaken structureel aan te pakken. Zo wil ik me, elke dag opnieuw, inzetten voor een Wevelgem dat leeft!

Volg me op Facebook.

Heb je een vraag voor Kevin?

Neem hier contact met hem op.