LOBKE MAES

LOBKE MAES

EEN NIEUW CULTUURSEIZOEN

EEN NIEUW CULTUURSEIZOEN

27/05/2018 - 11:10

Er is weer veel cultuur op komst bij CC Wevelgem! Het seizoen 2018/2019 is zopas gelanceerd in OC De Stekke, en we mogen weer mooie namen verwachten op onze podia. Dringend tijd om dat abonnement te vernieuwen :-)

Lees meer
De belastingen gaan omlaag!

De belastingen gaan omlaag!

De belastingen gaan omlaag!

14/06/2017 - 11:58

We slagen erin om jaar na jaar de schulden van de gemeente met 2 miljoen euro te doen dalen. En toch kunnen we vanaf 2018 ook de belastingen voor onze inwoners doen dalen. Tegelijk blijven we investeren in mensen, diensten en infrastructuur. Hoe dat allemaal kan, lees je hier...

Lees meer
ALAAF!

ALAAF!

ALAAF!

25/02/2017 - 12:42

't Is carnaval, dus Gullegem boemelt, Gullegem feest. Het is hier nog nooit zo plezant geweest.

Lees meer
Cultuur in de prijzen.

Cultuur in de prijzen.

07/01/2017 - 13:31

Wie stelt dat politieke partijen alleen maar kibbelen en elkaar het licht in de ogen niet gunnen, heeft het mis. Toch zeker in Wevelgem. Hier kiest cultuur geen partij.

Lees meer
een jaar vol info

Een gezond 2017!

01/01/2017 - 13:56

Ik wens het jullie allemaal, een gezond 2017. En ik mag meteen al beginnen met goed nieuws: op financieel vlak verkeert onze gemeente in blakende gezondheid...

Lees meer
Abonneren op LOBKE MAES

Lobke Maes

Schepen van

  • Financiën
  • Mobiliteit
  • Cultuur
  • Feestelijkheden en Evenementen
  • Vrijwilligersbeleid
  • Kinderopvang

Waar sta ik voor?

Ik heb het voorrecht schepen te zijn van onze gemeente. Ik vul die taak in met een warm hart voor onze verenigingen, onze vrijwilligers en onze inwoners. Met mijn bestuurskundige en boekhoudkundige achtergrond volg ik de cijfers van onze gemeente op de voet, en waak ik over de financiële gezondheid van Wevelgem. Daarnaast ben ik ook stafmedewerkster Financiën bij CD&V Nationaal. Voeg daar nog mijn zoontjes Léon en Cyriel en mijn partner Simon Deman aan toe, en mijn dagen zijn goed gevuld. Ik zou het niet anders willen.

Volg me op Facebook.

Heb je een vraag voor Lobke?

Neem hier contact met haar op.