LOBKE MAES

Na drie jaar bestuur: hoe staat Wevelgem er financieel voor?

Na drie jaar bestuur: hoe staat Wevelgem er financieel voor?

02/02/2022 - 11:01

In oktober 2018 kregen wij van jullie, de inwoners van Wevelgem, de kans om onze gemeente weer zes jaar lang te besturen. We doen dat met jullie centen, en we zijn ons daar heel goed van bewust. Vandaar dat we er heel zorgvuldig mee omspringen en dat we alle beslissingen heel goed aftoetsen aan de financiële haalbaarheid. Maar hoe gezond is jouw gemeente vandaag op financieel vlak?

Lees meer

Ik contactbubbel, jij contactbubbelt wij contactbubbelen...

09/06/2020 - 19:22

Hoe was jouw 'bubbel' de voorbije weken? Zelf ben ik amper 6 uur voor de lockdown bevallen van een lieve dochter. In een bubbel op een roze wolk 🙂👇

Lees meer

EEN NIEUW CULTUURSEIZOEN

EEN NIEUW CULTUURSEIZOEN

27/05/2018 - 11:10

Er is weer veel cultuur op komst bij CC Wevelgem! Het seizoen 2018/2019 is zopas gelanceerd in OC De Stekke, en we mogen weer mooie namen verwachten op onze podia. Dringend tijd om dat abonnement te vernieuwen :-)

Lees meer

De belastingen gaan omlaag!

De belastingen gaan omlaag!

14/06/2017 - 11:58

We slagen erin om jaar na jaar de schulden van de gemeente met 2 miljoen euro te doen dalen. En toch kunnen we vanaf 2018 ook de belastingen voor onze inwoners doen dalen. Tegelijk blijven we investeren in mensen, diensten en infrastructuur. Hoe dat allemaal kan, lees je hier...

Lees meer

ALAAF!

ALAAF!

25/02/2017 - 12:42

't Is carnaval, dus Gullegem boemelt, Gullegem feest. Het is hier nog nooit zo plezant geweest.

Lees meer
Abonneren op LOBKE MAES

Lobke Maes

Schepen van

  • Financiën
  • Mobiliteit
  • Cultuur
  • Feestelijkheden en Evenementen
  • Vrijwilligersbeleid
  • Kinderopvang

Waar sta ik voor?

Ik heb het voorrecht schepen te zijn van onze gemeente. Ik vul die taak in met een warm hart voor onze verenigingen, onze vrijwilligers en onze inwoners. Met mijn bestuurskundige en boekhoudkundige achtergrond volg ik de cijfers van onze gemeente op de voet, en waak ik over de financiële gezondheid van Wevelgem. Daarnaast ben ik ook CD&V-fractiemedewerker voor de provincieraad West-Vlaanderen. Voeg daar nog mijn kindjes Léon, Cyriel, Juline en mijn partner Simon Deman aan toe, en mijn dagen zijn goed gevuld. Ik zou het niet anders willen.

Volg me op Facebook.

Heb je een vraag voor Lobke?

Neem hier contact met haar op.