MOORSELE - PRACHTIG DORP MET EEN MOOIE TOEKOMST

15/10/2021 - 13:42

We hebben in deelgemeente Moorsele de jongste jaren geïnvesteerd in een nieuw Sint-Maartensplein en een nieuw lokaal dienstencentrum. Maar de ambitie voor Moorsele reikt nog veel verder. Met steun van de provincie West-Vlaanderen en op basis van tips en ideeën van de Moorselenaars zelf, ligt er nu een DNA-Masterplan voor Moorsele op tafel. Maak zelf wanneer je dat wilt de 'toekomstwandeling', en je krijgt meteen een mooi beeld van wat er allemaal komen kan...

MOORSELE - PRACHTIG DORP MET EEN MOOIE TOEKOMSTMOORSELE - PRACHTIG DORP MET EEN MOOIE TOEKOMST

DNA MOORSELE

De gemeente Wevelgem wil de komende jaren de leefkwaliteit van Moorsele nog versterken en de mensen die er wonen een aangename, bereikbare en groene leefomgeving bieden. Die ambitie is nu samengevat in een masterplan dat bol staat van de ideeën die ook in grote mate door de Moorselenaars zelf zijn aangereikt. Hoe het kan worden, dat kun je nu met eigen ogen zien als je de toekomstwandeling maakt.

Als inwoner van Moorsele heb je intussen het traject in de bus gekregen. Je kunt dus zelf met je gsm bij de hand op stap gaan in je gemeente, en dan kom je 8 bordjes tegen met een QR-code op. Als je die code gewoon even scant, kun je een mogelijke toekomst van Moorsele daar ter plekke op je scherm zien verschijnen.

Wil je je graag nog meer verdiepen in het DNA van Moorsele? Dan kun je hieronder het volledige DNA-Masterplan downloaden.

Je bent als inwoner van Moorsele trouwens ook uitgenodigd op de infoavond in OC De Stekke op dinsdag 26 oktober 2021 om 20u. Je kunt er het ontwerpteam ontmoeten en je krijgt er ook meer tekst en uitleg over het volledige masterplan. Vragen stellen mag uiteraard ook :-).

Inschrijven kun je via deze link.

MOORSELE - PRACHTIG DORP MET EEN MOOIE TOEKOMST
MOORSELE - PRACHTIG DORP MET EEN MOOIE TOEKOMST