ZEG JE GEDACHT

15/03/2023 - 10:26

Hoe zie jij de toekomst van Wevelgem/Gullegem/Moorsele? Geef je mening over je gemeente in deze korte vragenlijst en geef de toekomst mee vorm. Het kost je maar 5 minuutjes :-)

CD&V WEVELGEM BEVRAAGT INWONERS

Vanaf woensdag 15 maart lanceren we via onder meer Facebook en De Leiestreek een bevraging voor de inwoners van Wevelgem, Gullegem en Moorsele. In een korte vragenlijst op maat van elke deelgemeente peilen we naar jouw mening.

Hoe moet het beleid van de gemeente er de volgende jaren gaan uitzien, welke accenten moeten er komen? Veiligheid, bereikbaarheid, dienstverlening, Gent-Wevelgem, parkeren, … Waar liggen de mensen wakker van? Wat moet er anders of wat moet blijven zoals het is?

We willen graag weten wat je denkt, zodat we in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 nu al rekening kunnen houden met jouw wensen.

De bevraging is volledig anoniem, neemt slechts vijf minuten in beslag en kan vlot online worden ingevuld via een van deze links:


Ontvang je liever een papieren versie? Dan bezorgen we je die graag. Neem in dat geval gewoon even contact met ons op.

Ook goed om weten: medewerkers en mandatarissen van CD&V Wevelgem zullen aanwezig zijn op de wekelijkse markt in elke deelgemeente om de bevraging onder de aandacht te brengen en vooral om mensen die digitaal minder goed onderlegd zijn bij te staan bij het invullen ervan.

  • 15 maart markt Wevelgem
  • 17 maart markt Gullegem
  • 23 maart markt Moorsele

Bedankt voor je tijd en voor je mening!