Wevelgem valt in de prijzen!

06/01/2017 - 11:19

Ik ben dezer dagen een trotse burgemeester, want...

Het Nieuwsblad heeft in 2016 een jaar lang de 308 Vlaamse gemeenten beoordeeld. Elke maand kwam in de krant een nieuw onderdeel van de gemeentelijke dienstverlening aan bod, en dat ging breed: het onderhoud van de begraafplaatsen, de toegankelijkheid van onze gebouwen, de telefonische dienstverlening, de bereikbaarheid van de burgemeester, enzovoort.

Op 3 december zijn de resultaten verschenen, en bleken we met Wevelgem op de 13e plaats te prijken! Op 308 Vlaamse steden en gemeenten is dat een superresultaat. Het getal 13 is nog nooit zo mooi geweest. In onze ruime regio zijn we zelfs 2e geëindigd, na onze vrienden van Waregem.

We zijn trots. Het spreekt voor zich dat we graag op dat elan verder willen doen. Bedankt aan alle collega’s en medewerkers die dagdagelijks zorgen voor onze gemeente en haar inwoners. Continuïteit en stabiliteit, dat werpt zijn vruchten af. We gaan behouden en versterken wat goed is, en nog verbeteren waar het kan…

De kracht om steeds verder te doen, die hadden we al, maar dit resultaat geeft ons werkelijk vleugels. Dankzij de steun van onze bevolking staan wij iedere dag met plezier aan het roer. Trots op mijn ‘straffe gemeente’!

Jan Seynhaeve - burgemeester

Wevelgem valt in de prijzen!