STIJN TANT

STIJN TANT

De Toekomst

De Toekomst

De Toekomst

31/08/2018 - 10:21

Nadat de kinderen (en de ouders) ‘hopelijk’ een nachtje doorgeslapen hebben, gaat de wekker af. In het beste geval weliswaar. Meestal zorgt één van de kinderen voor de gekende wake-up call. Vlug het warme bed uit. Mama of papa stormt de trap af om het eerste melkflesje klaar te maken, terwijl de ander de douchecabine met de kinderen mag delen om toch nog wat tijd te winnen.

Lees meer
KRIJGT MOORSELE EEN FONTEIN?

MOORSELE Z'N FONTEIN

MOORSELE Z'N FONTEIN

13/10/2017 - 18:17

Moorsele Platse zit bijna in het nieuw. Maar komt er nu een fontein of niet?

Lees meer
De unieke berceau van Wevelgem

De unieke berceau van Wevelgem

Patrick Tjampens

28/06/2017 - 10:19

Heb je het al gezien? De 100-jarige berceau in onze Gemeentelijke Hovingen schittert weer als in de 19e eeuw. Het park van 'Ritten van den Hof' heeft er zo weer een uniek stuk erfgoed bij, en het verkeert in perfecte gezondheid. Dat hebben we in het bijzonder te danken aan wijlen Patrick Tjampens, Wevelgemnaar, smid en kunstenaar...

Lees meer
De onzichtbare sneeuwmannen.

De onzichtbare sneeuwmannen.

De onzichtbare sneeuwmannen.

07/01/2017 - 11:07

LEVE DE WINTER? - ’s Morgens kijk je dezer dagen bij het ontwaken naar buiten en denk je: “O, zo mooi. De wereld is wit.” En dan denk je: “Oei, zo wit. Zou het glad zijn op de weg?” Een terechte vraag. Het antwoord ondervind je doorgaans aan den lijve. Winters weer is mooi om naar te kijken, niet leuk om door te glijden. Gelukkig hebben we in onze gemeente mensen die ‘s nachts de weg op gaan om onze wegen zo veilig mogelijk te krijgen. Ik noem ze de onzichtbare sneeuwmannen.

Lees meer
2017 - een jaar vol info

Wie schrijft, die blijft.

Heraanleg industriezone Gullegem/Moorsele

05/12/2016 - 17:09

Ik zie 2017 helemaal zitten. Weet je waarom? Er staat echt veel te gebeuren in Wevelgem, Gullegem en Moorsele. Het wordt een jaar vol actie, en via dit kanaal hou ik je op de hoogte van waar we staan in welk dossier. Ik geef je alvast een voorproefje van wat we zoal in petto hebben...

Lees meer
Abonneren op STIJN TANT

Stijn Tant

Schepen van

  • Leefmilieu, Groenbeleid en Energie
  • Openbare werken
  • Patrimonium
  • Dierenwelzijn

Waar sta ik voor?

'I don't like quick & dirty'. Anders gezegd: als je iets doet, doe het dan meteen grondig. En doe voort. Dat is zo'n beetje mijn manier van zijn en van werken. Ik hou ook wel van mensen die zich engageren. Onze gemeente biedt daar alle gelegenheid toe, want aan verenigingen en initiatieven geen gebrek bij ons! Zelf ben ik lid van de Koninklijke Harmonie Kunst naar Vermogen Moorsele, en van de Thierry Band. Ik speel minivoetbal bij S-E-G, ben achter de schermen actief bij Basket Moorsele, poog samen met vele anderen Cyclocross Gullegem uit de grond te stampen, en ik hou van mijn konijn, mijn kat, mijn kinderen en mijn Heleen. Niet noodzakelijk in die volgorde.

Volg me op Facebook.

Heb je een vraag voor Stijn?

Neem hier contact met hem op.