JAN SEYNHAEVE

VRAGEN EN ANTWOORDEN

27/04/2023 - 10:13

๐—ช๐—ฒ ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐—น๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎโ€™๐˜€ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜‚๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€โ€ฆ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฎ.๐Ÿฑ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐˜‚๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜ ๐—ถ๐—ป!

Lees meer

ALAAF!

10/02/2023 - 10:11

๐—™๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐—ถ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป โœ๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟโœ, ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ. ๐—™๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถโ€ฆ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ผ๐—ฝโ€ฆ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ณ.

Lees meer

Zaligen hoogdag โ–20 JAAR BURGEMEESTER: DE PLAYLIST VAN MIJN LEVEN

06/01/2023 - 20:15

๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ รฉn een nieuw jaar... daar mag wel een klein nieuwjaarsblogje bij. Het is meteen ook de tweede blog op de playlist van mijn (politieke) leven...

Lees meer

โ™ซ Old Man โ™ช โ–20 JAAR BURGEMEESTER: DE PLAYLIST VAN MIJN LEVEN

15/12/2022 - 22:58

๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ... Dan wil een mens al eens stilstaan en terugblikken. De inventaris opmaken, zeg maar. En ook al eens vooruitkijken, want morgen wacht niet. De komende maanden wil ik hier graag op regelmatige basis herinneringen, ideeรซn en plannen met je delen. En een beetje muziek om het gezellig te houden. Ik serveer je graag de playlist van mijn (politieke) leven, en vandaag begin ik bij het begin.

Lees meer

ONZE DORPSKERNEN SLIBBEN DICHT

23/11/2017 - 13:36

Het is soms druk op de weg in Wevelgem. Als gemeente doen we er alles aan om het verkeer veiliger en vlotter te maken. Zo komt er straks een nieuw mobiliteitsplan waarin ook jij inspraak zult hebben. Maar op sommige vlakken vechten we tegen de bierkaai, en dat tij willen we keren. Een van de problemen is het toenemende sluipverkeer. Samen met een aantal andere CD&V-burgemeesters heb ik een open brief geschreven aan Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts. We doen hem 7 concrete suggesties. Want het is echt tijd voor visie en voor actie. Lees je even mee?

Lees meer
Abonneren op JAN SEYNHAEVE

Jan Seynhaeve

Burgemeester

Bevoegdheden

  • Algemeen beleid en strategische planning / strategische dossiers (masterplan, mobiliteitsplan, ...)
  • Veiligheid / Politie en Brandweer
  • Veiligheid
  • Contact met de pers
  • Duurzaamheid en toegankelijkheid

Waar sta ik voor?

Op mijn 25e schepen, op mijn 34e burgemeester en nog altijd met veel goesting iedere dag voor mijn gemeente bezig! Ik houd van uitdagingen en loop en fiets door de drie deelgemeentes. Ik houd mijn ogen en oren open en ben aanspreekbaar. Ik respecteer wat goed is en verander wat beter moet. Mensen geven mij energie en ik ga geen problemen uit de weg. Burgemeester zijn is bovenal boeiend en ik ben dankbaar het te mogen zijn. Samen kunnen we veel aan!

Volg me op Facebook.

Heb je een vraag voor Jan?

Neem hier contact met hem op.