KIES VOOR 8560: ONZE 31 KANDIDATEN

Onze kandidaten voor 13 oktober: een frisse mix van ambitie en ervaring

13 oktober is nog veraf. Het duurt nog wel even voor jullie als inwoners van Moorsele, Gullegem en Wevelgem - kortweg 8560 - naar de stembus trekken om het volgende gemeentebestuur te kiezen. Toch kunnen we je nu al de namen bekendmaken van onze 31 kandidaten op wie je een stem zult kunnen uitbrengen. En ook: we komen op onder een nieuwe naam!

👇

Jullie kennen ons als CD&V Wevelgem, maar die naam dekt toch niet helemaal de lading. Zeker niet als je in Moorsele of in Gullegem woont. Wij kiezen er dan ook al jaren voor om #LOVE8560 als hashtag te gebruiken, en we hanteren achter de schermen ook al lang de naam cd&v8560. Hoog tijd om die naam nu ook voor de schermen te gaan gebruiken, voor onze drie deelgemeenten samen. Dus voortaan heet onze partij cd&v8560, en gisteravond hebben we met gepaste trots onze nieuwe verkiezingscampagne gelanceerd. Het werd een spetterende bijeenkomst waarbij we niet alleen onze nieuwe slogan hebben onthuld, maar ook de kersverse verkiezingslijst. Opvallend: naast de gekende talenten schitteren dit jaar ook 12 enthousiaste nieuwkomers op de lijst.

_________________
12 NIEUWKOMERS

Met burgemeester Jan Seynhaeve aan het roer als lijsttrekker, gevolgd door Lobke Maes en Marie De Clerck, behoudt cd&v 8560 haar vertrouwde leiderschap. Luc Defraye duwt als ervaren ancien de lijst. Maar er waait ook een frisse wind door de partij, met maar liefst 12 nieuwe, ambitieuze kandidaten op de lijst. We sommen ze even voor je op. Er zullen ongetwijfeld namen bij zijn die je kent!

  • Gullegem: Bram Deltour, Michaël Picquart, Brigitte De Langhe, Barbara Nuyttens, Ulrike Vandermersch en Tjörven Deschamps

  • Moorsele: Luc Leroy, Sophie Lambrecht en Viktor Maes

  • Wevelgem: Wouter Masselis, Eva Parmentier en Merel Verrote

Zij staan klaar om de komende jaren met veel enthousiasme hun stempel te drukken op de toekomst van de gemeente.

__________________________
NIEUWE CAMPAGNESLOGAN


Een verfrissende mix van ervaren en beloftevolle kandidaten dus, en daar hoort ook een nieuwe slogan bij die de ambities van cd&v8560 perfect samenvat:

’t Wordt hier nog beter voor jou.

Dat is de belofte waarmee de partij in 2024 naar de kiezer trekt, met een unieke aanpak op maat van elke deelgemeente. De slogan werd deze avond door het aanwezige publiek alvast met een oorverdovend applaus en spetterende muziek onthaald. Burgemeester en lijsttrekker Jan Seynhaeve klinkt vastberaden:

“De voorbije jaren hebben we als partij al fantastische realisaties voor onze gemeente verwezenlijkt. Onze ambitie is dan ook onverminderd hoog: we streven ernaar om bij de komende verkiezingen opnieuw de meerderheid te behalen.”

_____________________________
DEELGEMEENTEN IN DE KIJKER


Niet alleen in Wevelgem, maar ook in Gullegem en Moorsele investeren we met volle kracht in de toekomst de komende jaren. In Moorsele staat de realisatie van een splinternieuwe sporthal op de planning, wat de sportmogelijkheden en -voorzieningen aanzienlijk zal verbeteren. Gullegem pronkt binnenkort dan weer met een gloednieuw ontmoetingscentrum, een bruisende hub voor lokale verenigingen en culturele evenementen. Ondertussen is Wevelgem volop haar ambitieuze Masterplan aan het uitvoeren, dat bijdraagt aan een nog meer leefbare én dynamische gemeente. Na de afwerking van campus Deken Jonckheerestraat wordt verder gewerkt aan vergroening, met als eerste fase de uitbreiding van het gemeentepark met de invulling van de oud-zwembadsite. In een volgende fase vormen we het Guldenbergplein om tot een heus belevingsplein. Bovendien blijven veiligheid en respect hoog op de agenda staan. cd&v 8560 trekt dus met een jong én vernieuwd team naar de gemeenteraadsverkiezingen, en gaat daarbij voor nóg beter. Hun doel? Niets minder dan een nog betere toekomst voor de inwoners van Wevelgem, Gullegem en Moorsele.

_______________
WARME OPROEP


En we doen hierbij graag een warme oproep aan jullie allemaal: Laat op 13 oktober je stem horen en neem actief deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. KOM STEMMEN!

“Samen gaan we voor een nog mooiere toekomst voor onze gemeente waar iedereen zichzelf kan én mag zijn. Want ’t is dat dat telt. #TEAM8560”

Wilfried Vanneste - voorzitter

BijlageGrootte
PDF-pictogram cdv_8560_flyer.pdf517.85 KB
PDF-pictogram cdv_8560_persbericht.pdf1.08 MB
WEVELGEM KIEST: DE KANDIDATEN
WEVELGEM KIEST: DE KANDIDATEN
KIES VOOR 8560: ONZE 31 KANDIDATEN
KIES VOOR 8560: ONZE 15 POWERVROUWEN
LIES VOOR 8560: ONZE 31 KANDIDATEN